Frukostwebbinarium: Gängen och barnen

Onsdagen den 22 maj bjuder Brottsoffermyndigheten in till ett frukostwebbinarium om gängen och barnen.
Webbinariet riktar sig till dig som är yrkesverksam eller ideellt engagerad och möter brottsutsatta. Föreläsningen hålls av Bris, med Julia Högberg, barnrättsjurist på Bris, och Emil Nordback, regionombud på Bris.

Datum: Onsdag 22 maj 2024

Tid: 8.30-9.30

Plats: Digitalt

Arrangör: Brottsoffermyndigheten

Föreläsare

Utifrån rapporten ”Barns rättigheter i skottlinjen” och Bris kampanj #detärinteförsent pratar Bris om hur barn på olika sätt påverkas av organiserad brottslighet, både som offer för och utövare av våld. Bris belyser brottsofferrollen ur ett bredare perspektiv och pratar om varför det är viktigt att lyfta barns rättigheter i samtalen om organiserad brottslighet.

Föreläsningen är en reprisering av den föreläsning som hölls på Internationella Brottsofferdagen 2024, som Brottsoffermyndigheten arrangerar varje år tillsammans med ett antal organisationer från civilsamhället.

 

Anmälan till arrangemang

Du får inom kort en bekräftelse på din anmälan till din e-post. Kontakta Brottsoffermyndigheten om du inte har fått någon bekräftelse.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 20 maj 2024.

Så hanterar Brottsoffermyndigheten dina personuppgifter

När du anmäler dig godkänner du att Brottsoffermyndigheten sparar och använder de personuppgifter som du lämnar. Uppgifterna som du fyller i kommer bara att användas för att hantera din anmälan. 

Läs mer om hur Brottsoffermyndigheten hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Praktiskt

Ingen avgift tas ut för deltagande.

Frågor?

Kontakta Emelie Jäderberg på telefonnummer 090–70 82 16 eller via e-post emelie.jaderberg@brottsoffermyndigheten.se