Bild på Järvaveckans logotyp

Brottsoffermyndigheten på Järvaveckan 2023

Järvaveckan är en mötesplats med syfte att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter, civilsamhället och företagsledare. Brottsoffermyndigheten medverkar som utställare, och som besökare kan du prata med myndighetens medarbetare om brottsoffers rättigheter och ta del av informationsmaterial om rätten till brottsskadeersättning och möjligheten att söka medel ur Brottsofferfonden.

Datum: Fredag 2 juni till lördag 3 juni 2023

Tid: Klockan 14.00–20.00

Plats: Tältyta: B06a, Spånga Idrottsplats, Stockholm

Arrangör: Stiftelsen The Global Village

Webbadress: jarvaveckan.se/

Järvaveckan drivs av Stiftelsen The Global Village, och sedan starten 2016 har veckan blivit en viktig mötesplats för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare.

Brottsoffermyndigheten medverkar i år som utställare under Järvaveckan. Om du besöker myndighetens tält den 2–3 juni kan du få veta mer om brottsoffers rättigheter och ta del av informationsmaterial om rätten till brottsskadeersättning och möjligheten att söka medel ur Brottsofferfonden.

Där finns också möjlighet att se och prata om Brottsoffermyndighetens webbplatser jagvillveta.sefrivilligtsex.se och tystnainte.se.