Prenumerera på information från Brottsoffermyndigheten

Brottsoffermyndigheten har fyra olika utskick med information som du kan prenumerera på. Här kan du välja det innehåll som passar dig bäst.

Brottsoffermyndighetens nyhetsbrev
Brottsoffermyndighetens nyhetsbrev kommer ut cirka sex gånger per år. Nyhetsbrevet ger dig bland annat information om aktuella beslut om brottsskadeersättning, nya projekt och forskning om brottsofferfrågor.

Information från Brottsofferfonden
Här får du information om när det är dags att söka medel från Brottsofferfonden och tips inför din ansökan. Du får också reda på vilka som beviljats medel av Brottsofferfonden.

Information om temadagar
Brottsoffermyndigheten arrangerar regelbundet konferenser och temadagar om brottsofferfrågor. Genom det här utskicket får du information om kommande arrangemang.

Information om barn och unga som brottsoffer
Arbetar du med barn och unga? Den här listan ger dig tips på informationsmaterial och utbildningar som Brottsoffermyndigheten tar fram om barn och unga som brottsoffer.
 
Så hanterar Brottsoffermyndigheten dina personuppgifter
Genom att bli prenumerant godkänner du att Brottsoffermyndigheten sparar och använder de personuppgifter som du lämnar för att kunna skicka information till dig. Uppgifterna sparas i ett verktyg för informationsutskick och de finns kvar till dess att du avslutar din prenumeration. Det kan du göra genom att klicka på länken ”Avprenumerera” som finns med i varje brev. Du kan också avsluta prenumerationen genom att skicka ett meddelande via e-post till oss på: registrator@brottsoffermyndigheten.se.

Läs mer om hur Brottsoffermyndigheten hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.
Behandling av personuppgifter

Gör så här
Fyll i din e-postadress och välj vilka listor som du vill prenumerera på. Om du fyller i vilken organisation du tillhör och i vilket län du är bosatt kan vi anpassa informationen så att den blir mer relevant för dig.

Prenumerera på våra nyhetsbrev
  1. Jag vill prenumerera på:Senast uppdaterad:2019-02-15