Bild med deltagare i samhällsdebatten och texten Tystna inte.

Temadag Tystna inte – om hot och hat i samhällsdebatten, Göteborg

Brottsoffermyndigheten anordnar temadagen Tystna inte – om hot och hat i samhällsdebatten i Göteborg den 6 december 2019.

Program

Föreläser gör Ängla Eklund, jurist och ordförande för Institutet för Juridik och Internet, Irena Pozar, journalist och chefredaktör för VeckoRevyn och Måns Svensson, docent vid Lunds universitet. Dessutom presenterar Brottsoffermyndigheten sin nya webbplats www.tystnainte.se.
Läs programmet.

 

Målgrupp

Programmet vänder sig både till dig som möter personer som utsatts för hot och hat i samhällsdebatten, till exempel du som är verksam inom rättsväsendet, socialtjänsten, hälso- och sjukvården eller inom ideella organisationer. Det riktar sig också till exempelvis säkerhetsansvariga, redaktioner, teatrar och fackförbund. Även personer som själva medverkar i samhällsdebatten och som utsatts för hot och hat är välkomna att delta.  

 

Praktiskt

Deltagande är kostnadsfritt, kaffe med smörgås samt frukt ingår. Konferensen startar med registrering och fika klockan 08.30 och avslutas klockan 12.00. Mer information om tider hittar du i programmet. 

 

Anmälan

Deltagandet är kostnadsfritt och anmälan är obligatorisk. Klicka på länkknappen för att komma till anmälningsformuläret. Anmäl dig senast den 2 december. Anmäl dig till temadagen.

 

Frågor?

Kontakta Karin Wikman, Brottsoffermyndigheten på telefonnummer 090–70 82 79 eller via e-post: karin.wikman@brottsoffermyndigheten.se.

Senast uppdaterad:2019-11-22