Ur programmet
Jorge Maria Londoño
är utvecklingsledare med ansvar för hbtq- och jämställdhetsfrågor på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Hon kommer att presentera Youmo i praktiken som är en vägledning till hur vuxna på ett inkluderande sätt kan samtala med unga.
Kalle Röcklinger
är sakkunnig i sexualrådgivning respektive utbildningsfrågor på RFSU. Han kommer att prata om hur vi tillsammans kan stärka positiva normer och därmed förebygga sexuella kränkningar, övergrepp och sexuellt våld.
Malin Joleby
är doktorand inom rättspsykologi och utvecklingspsykologi vid Göteborgs universitet. Hon kommer att föreläsa om sexualbrott mot barn på nätet.
Målgrupp
Programmet vänder sig till dig som möter och samtalar med unga i din yrkesroll eller genom ett ideellt engagemang som till exempel personal inom skolhälsovården, på ungdomsmottagningar, fritidsledare, personal på tjejjourer, gode män, idrottsledare, verksamma inom socialtjänst eller rättsväsende.
Praktiskt
Deltagandet är kostnadsfritt, kaffe med smörgås samt fika ingår. Lunch äter ni på egen hand. Temadagen startar med registrering och fika kl. 09.30 och avslutas kl. 15.00. Mer information om tider hittar du i
programmet.
Anmälan
Anmälan är obligatorisk och sista anmälningsdagen är den 14 november 2019. Du anmäler dig till temadagen genom
anmälningsformuläret.
Frågor?
Har du frågor kring arrangemanget, kontakta Camilla Pihl via e-post
camilla.pihl@brottsoffermyndigheten.se
eller via telefon 090- 70 82 17.